Keliru dan buntu

Hi saya ada bayi yang berumur 41hari , sejak masuk sebulan lbih ni , anak sy asyik menangis wktu mlm , pampers da check , kdang dia tgh tdo boleh dia bgun sbb nk nngis , nyusu pun da , sendawa pun da , sy keliru nk bt ape da , dn menyebabkn sy tk ckup tido , kdang sy biar je dia tdo atas sy sbb bila sy letak , tk smpai 20minit dia tdo , pastu dia mesti bgun dn nngis , nmpk dia mcm tk selesa tpi sy tk pasti , dia tk selesa dri segi ape , kdang sy rasa bdn dia dedar , kdang tk . Bila check suhu , tk dmm pun . Kdang2 muntah susu lpas dia nyusu dgn sy , berak plk kdang cair kdang tak , tak pasti cirit birit ke ape , tpi najis wane kuning kunyit . Please tlg terangkn ape patut sy bt , suami jauh , skrg ddk dgn mak , tk nk la kacau mak pgi2 buta ni semata utk tgk ank .. Kdang rasa down bila tk phm ape yg ank nak #jangandibully #Nanya #firstbaby #seriusnanya #1stimemom #mommybuntu

6 Balas

bedung dia n try bg pacifier.sometimes ada baby perlu pacifier for self soothing...

3y ago

insyaAllah tak kot.kdg2 ada baby dia just nk mngempeng je.so mcm sy lps dia mnyusu baru sy bg pacifier trus dia tido.