Sedekah barangan baby

Saya ada barang2 bayi yang nak saya sedekah kepada yang memerlukan. Expecially for first time moms dan yang menghapai masalah kewangan. Insyaallah semoga ada rezeki bersama. Sesiapa yang memerlukan boleh whatsapp ke no saya 011-3980 1036. Lokasi - Cheras, Selangor. 1. Walker 2. Car Seat 3. Buai 4. Bath Tub 5. Pagar tangga baby 6. Baby play gym 7. Baby rocker #sedekahbarangbayi #baranganbaby

15 Balas

jauh pulak... xpe la.. xde rezeki saya nk walker.. car seat pon teringin jgk.. tp kete pon xde.. hahaha...

sy nk, tp mungkin bukan rezeki sy. terengganu jauh😥

mg Dpmudahkan segalanya..aamiin

Alar. Saya kat perak. Takde rezeki

Saya nak , saya first mom 🥰

Saya takde Car seat lagi🥺

carseat yang macam mana tu?

Saye first mom ..Sye nk

🥹🥹

baju baby takde ke sis