Pasal anak yang menyusu badan

Saya ada anak yang masih menyusu badan. Anak saya dah 2tahun 6bulan dah sekarang ini. Dan sekarang saya tengah mengandung dalam 6minggu macam tu. Soalan saya, tak apa ke anak saya masih menyusu badan? Bagaimana dengan anak dalam kandungan saya? Bagaimana nak hentikan anak supaya jangan menyusu lagi? Saya tidak bekerja, saya surirumah sepenuh masa. Tq

1 Balas

saya skg dah 34w ank bongsu bff ,sejak mengandung lg now dia dh 2y ,susu bdn pn x banyak kdg dia minta minum air putih ,kira dia campur² juga lh bila malam nk gempeng saya buai dia ,pernah doc tanya kalau saya ada masaalah apa² bff kn ank ,saya kta x ada ,so doc ckp kalau x ada .boleh terus kn. BTW. ank² saya akan auto berhenti menyusu selepas bawa pulang bby