hilangkan loya

saya ada alahan teruk , tak larat bangun makan semua tak larat . tapi kene sediakan juga makanan , contoh roti , stock buah , asam , biskut . saya tak boleh makan laksa , sup atau benda lembik lembik , tips saya hilangkan loya selalu kemam garam kasar . garam tu boleh cuci lendir dalam mulut , lepastu kumur buang . kalau setakat garam halus tu saya telan terus , yang penting kene sediakan air masak . jangan lambat makan , makan kene limit . naik usia kandungan , badan makin banyak ragam , semoga dipermudahkan segala urusan ibu mengandung inshallah amin

1 Balas

Semoga dipermudahkan semua urusan sampai bersalin nanti! Aamiin