Samyang cheese bermain-main kat tekak. Boleh makan x? 😖

saya 9 minggu pregnant, Masa ni rasa samyang cheese yg paket kuning tu tambah dengan extra cheese slice berlegar-legar kat otak, and tekak rasa nak makan je. Adomakk sedapnye kalau dpt makan. Kalau makan 1 bungkus boleh x? 😣😣#advicepls #pregnancy #ingintahu #samyang #spicyramen

Samyang cheese bermain-main kat tekak. Boleh makan x? 😖
2 Balas

Boleh sis, saya pun balun je jgn lupa minum susu dan mkn ubt kk ye ☺️

boleh sis

3y ago

ramai cakap x leh makan pedas. tu yg takut and fikir 2-3 kali 😖😖