Sedih sebab tak tahu nak makan apa lagi

Saya 8weeks+. Takde symptoms muntah2 cuma lapar. Lapar yg setiap sejam, dua jam dah lapar balik. Kalau lapar, akan rasa mual, perut tak selesa dan sakit sikit lepastu pening sikit. Terbalik kan. Padahal saya makan nasi. Kira berat la kan makan nasi tapi sama je. Makan roti lagi la cepat rasa lapar tu dtg. Kdg2 mcm sedih sebab dah tak tahu nak makan apa lgi. Kalau makan keropok2 ke, tak elok pulak. Ada ke yg mcm saya? Ibu2 makan apa setiap hari? #firsttimemom #firstbaby

28 Balas

Mkn buah sis, sye 8weel xblh makan pape?”, makan je kluar balik sampai badan lemas, masuk hospital masuk air 12 bottol sbb muntah bercampur darah dah😂😂😂 now dh 16 week alhamdulillah muntah dah kurang, loya je keram and sakit kepala ☹️☹️