spotting 8 weeks

Hi saya 8 weeks 4 days, 3 hari lepas ada spotting, doc kata saya threathened miscarriage, tp still okay ada heartbeat cuma kena hati2. then harini saya ada mcm discharge warna coklat cair sgt. byk juga. how ya? perlu ke saya check doctor? and ttiba pinggang sakit sgt

1 Balas

better pergi je check dua tiga kali pun . macam saya, hari ke 2 saya gi, hari ke 4 saya gi lg , berterusan sampailah dah sampai masa saya keguguran pun saya gi 🙂 awal2 ni kalau ada spotting, memamg kena gi check, then kena banyak bedrest. elak banyak bergerak . kalau boleh bedrest, bedrest je , jangan buat apa apa selain yang wajib macam mandi solat makan dll