Bila perlu buka buku pink?

Hi saya 6weeks pregnant. Saya nak tahu bila saya perlu buka buku pink? Dah boleh buka skrg ke?

17 Balas

Sis call KK dulu buat appointment.. nnti nurse akan tanya tinggal kat mana dan dah berapa week. Nurse akan advise bila patut dtg buat buku pink. kalau main dtg je nnti dia suruh balik. Mcam sy week 7 call buat appoinment week 10.

Ikut KK juga. Sy haritu datang masa 8 weeks. Nurse suruh dtg balik next week, masuk 9 weeks baru boleh buka buku. Tapi xda masalah datang awal. Boleh book appointment

Pergi je sis buka buku skrg. LG awal lg bagus. Nanti kk bg acid folic semua. Penting utk awal kandungan. Utk perkembangan janin

Boleh je buka skrg pun. Better awal. Mudah nak pantau perkembangan baby

Sy dtg buat buku Isnin bby 7w2d da. Dia sruh dtg balik 22 April..

Sy dlu nk ngesahkan pregnant, check 7w..bukak buku 12w.

Tahniah sis. Seeloknya sebelum kndungan cecah 12minggu

Dah boleh buka sis. Yang penting sebelum 12 weeks

Saya 8 week dah bukak . Nurse cakap bagus .

Sama ngn sy 6weeks..sy baru je buat td..