Kerap demam malam

Saya 6w pregnant.. Kerap juga demam tapi waktu malam je.. (Waktu pagi macam biasa. Normal.) Kadang2 sampai tak boleh tidur.. Tiap kali badan panas mesti mandi.. Tapi sejuknya kejap lepas tu panas balik. Ibu2 ada tips lain ke selain mandi?

2 Balas

normal sis..mash awal lg kandungan memang mcm tu.kadang awal dan 3rd trimester memang panas membahang..jgn terkejut kalau muka berpimple badan ada rashes.normal semua tu.

Normal sis sy masa trimester pertama pun kerap panas badan