Keguguran atau tak ya?

Saya 6.3 bleeding 10.3 darah stop tapi bila sy cek 15.3 still naik pregnant . Baby ada lgi ke x ya atau pon hormon pregnant masih ada sebab tu dia naik pregnant? #ingintahu #pleasehelp

Keguguran atau tak ya?
1 Balas

dah confirm gugur ke atau belum? dah check doc dah? bleeding tak semesti nya gugur

2y ago

yang saya pernah baca, HCG kt air kencing biasa nya pun masih ada lagi walaupun ibu tu baru lepas keguguran… awak tunggu jela check up nanti… Semoga kandungan awak selamat… Aamiin… Apapun yg jadi awk kena redha dan tabah…