Tak cukup nafas

Saya 38 minggu tapi nafas macam tak cukup. Kenapa ye? Risau pulak dah nak dekat bersalin. Checkup takde apa apa pun.

2 Balas

If risau baik jumpa doktor. Tapi saya rasa sebab perut dah makin besar, kita pun rasa tak selesa. Which is normal. Tapi baik awak bercakap dengan doktor kalau macam gasping for air sangat

2y ago

Dah . Doktor check oksigen semua okay. Cuma hidung rasa sumbat macam tu.

boleh jadi sebu. biasa dh hujung2 ni perut besar. cumanya, sis ade stress ke? overthink ke? gelisah ke? kalau ya mintak buat saringan psychology.

2y ago

Tak ada pulak . Okay je