sekadar bertanya

Saya 37 weeks 1 days . Bawah saya sakit sampai celah kangkang terus ke belakang punggung . Waktu nak bangun dari baring , Allah ... Sakit takyah cakap . Bila baring , nak pusing tu , fuh ! Sakit . ? Bila kencing , rasa macam ade benda cucuk2 . Normal ke ? Sebenarnya banyak lagi . Taktau nak gambarkan camna ?

2 Balas

Dah bersalin ke sis?

5y ago

Ingatkan dah tanda2 nk bersalin.. Sabar ya sis.. Kalau dah sakit memulas2 dari perut ke belakang dan punggung dan dah kerap.. Cepat2 g hosp..