Cuti dah tak banyak

Saya 36w2h , tapiii cuti dah tak banyakkk 🥲 ingt dah nak slow down buat kerja, tpi nampak gayanya kene pulun lagi la OT(midnight) nak dptkan Compensate Leave . Nurse dh bagitahu yg every week akan ada appointment . Ni baru KK , saya ada O&G jugak, nasib baik Rheumatology and Nephrology last appointment minggu lepas dan next appointment after bersalinn . Selalu dalam sebulan memang banyak appointment sbb saya ada SLE . Tpi bersyukur DR2 sgt memahami , kadang tu sbb appoinmennt banyak sgt diorang combinekan appointment banyak2 dalam satu hari . Walaupun penat tapi okay la tak perlu dtg hospital banyak kaliiii . Okayyy jom laaa kita OT banyak2 walaupun tk larat dah nak stay up tengah2 malam niii 😮‍💨siang kerja, malam pun kene berjaga pkl 12AM-7AM(maximum) kalau amik OT. Sekian saja buat luahan hehehe . Semoga urusan mommy2 dipermudahkan ✌🏻 aminnn 🤲🏻

1 Balas

boleh je buat parttime masa tgh on leave bersalin. crik je yg agent2 tu buat2 tmbh duit mkn. xde mslh.