Tanda nak bersalin ?

Saya 36w 2days. Sy rasa asyik nk berak ja. Bdan rsa lemah pening dan loya2. Tu ada kemungkinan tanda nak bersalin ke?? Tpi bru 36weeks.

4 Balas

Sy cerry berry msa mggu 39. Dari ptg bwak ke pagi esok. Tga bsuh sy suka perhatikan air mengalir ke lubang toilet. Ttba nmpak cecair likat mcm hingus+darah sikit. Trus xsdap hati. G hospital jlan da buka 2cm. Trus admit ward. Esoknya branak 😅

4y ago

Sy pun da msuk 39w 4d dri pg smlm smpai skrg cerry berry.tp blum klua apa2 tanda lg

Pening n loya2 better cuba check ke klinik terdekat sebab takut symptom pre eclampsia sist, kalau confirm xde ape, xpe je sist

Esok kendugan sya da masuk 39week tpi kenpa sekarang sya rasa sakit bahagian bawah yaaa perut tak seberapa sakit jugak

Normal tu sis