Lendir 36w2d

Hi saya 36minggu2hari , pagi tadi lepas buang air kecil saya perasan ada lendir jernih macam gam tapi cair sikit tapi takda kena dekat panti saya masa saya bersihkan private part saya . Ni malam keluar lendir jernih bercampur lendir kuning tali . Adakah tu normal atau tanda nak bersalin ? #mommybuntu #bantusharing #1stimemom #Nanya #jangandibully

1 Balas

Hi puan. Kalau lendir putih tu kemungkinan disebabkan penat @ letih sms mgndung mcm saya. Tp klu ada lendiran kuning tu setahu saya keputihan yg terkena suda jangkitan. Sebaiknya gi klinik dan mohon bgthu dekat nurse untk maslahat baby puan dan keshtn puan. Sebb tkut nnti ada jangkitan tkena dkt baby dkt dlm. InshaAllah nurse akan bantu puan. #TAPSupermoms