maaf soalan agak lucah

saya 35w 6d, pagi tadi saya ada bersama dengan suami. style doggy tapi bdiri, masa tengah bsama tu tcabut pastu tetiba ada air mengalir laju tapi saya takde rasa nak kencing even klimaks pun. tapi suami kata saya kencing, possible ke boleh tkencing tanpa sedar semasa bsama? 🤦🏻‍♀️

16 Balas

lebih baik pergi jumpa doc terus. sebb ni melibatkan nyawa anak dlm kandungan. kalau betul air ketuban leaking, takut baby lemas.

Kalau yakin bukan ketuban, maybe air klimaks. Tp better g check la sbb once leaking baby boleh lemas

Kalau kencing boleh rasa sis. Macam air ketuban leaking je

Tu macam ketuban je tu. Better pergi PAC

tu air ketuban

air ketubN