Tanda tanda bersalin

Saya 35 weeks selalu rasa perut memulas macam senggugut , sakit pinggang , sakit celah pahaa kadang terasa sampai kee rahim , nak gii hospital tapi takde keluar lendir campur darah atau pecah ketuban #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Hi mommy. Selalu nurse bagitahu tanda bersalin keluar darah/ spotting atau contraction kerap atau keluar ketuban. Tapi kalau perut rasa sakit dan kerap sebaiknya terus pergi hospital ya. Sebab kita tak tahu keadaan anak macam mana

2y ago

Pergi je hospital sis. Sebab takut dah ada bukaan tu.