normal ke sakit pinggang first trimester?

mula mula sakit pinggang je. skrg sakit belakang, semua sakit. rasa serba tak kena. kalau baring rasa mabok. penat and ngantok sangat tapi semua tak kena. kalau tido dalam aircond pun badan rasa sakit sangat bila bangun pagi. bolehke nak pegi urut time mcm ni? kalau kita pegi klinik doctor boleh buat apa? #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Lain org lain pembawakan. slalunya masa 3rd trimester sakit2 ni mai sbb kndungan dh rapid membesar & mmg serba xkena. Awl2 trimester ni elak pegi mengurut dlu ya, klu nk urut sgt pun bhgian abdomen xblh sentuh. Minta suami tlg urut slow2 bhgian bahu, blkg bdn.