hi mommy. Doakan saya🤲

hi saya 32 weeks . harini hari ke5 saya kat hospital kena tahan sebab keluar darah dari faraj. 2kali kena scam dengan baby ibu ni. sbb 2kali time yg sama ibu nk tukar baju balik,kencing tgk ada darah kt pad. surprisely harini pulak baby buat ibu terkejut. baby dah masuk laluan n dah ada bukaan 2cm. ibu risau sgt skrg ni pikir mcm2 doctor kanak2 mai jumpa,doctor bius mai jumpa. aduhhh.. siapa tahu baby 32weeks boleh survive tak ? takot sbb dh ada pengalaman dulu. takot benda berulang. Doakn baby dan saya yer semua 🤲🤲

1 Balas

Semoga ibu dan baby dlm keadaan yg baik aaaaminn insyaaallah 🤲🏻💕

6mo ago

tq sis