GDM on ubat

Saya 31 weeks. Baru diagnose gdm pd mgu 30. Bacaan bsp dah 3 kali dakwat merah. Mgu 31 dah kena on ubat. Ada tips tak supaya gdm ni terkawal? Bersalin kena pada 38 mgu kan kalau gdm on ubat? Harap² saya boleh bersalin normal 😌. Doakan saya ya.. Terima kasih #babyfirst

3 Balas

Kawal pemakanan shj sis. Boleh mkn apa yg kita craving tp control portion dan kekerapan nya ☺

4y ago

Hehehe. Dah selamat melahirkan dah

Boleh tahu tak Klau on ubat , kenapa kena beranak awal ? Wajib ke puan

4y ago

Sebab takut baby besar.. Tp aritu baby keluar 2.7 kg je. Hehe

try minom Herbalife

3y ago

sis bersalin tepat 38w ke? saya pun dh kena gdm on ubat. takut sgt kot kena induce. anak pertama😣 boleh share pengalaman cik tak. btw sy skrg 32w