Bacaan BSP

Saya 30 weeks, harini first time buat BSP. Pagi - 4.3 Second - 6.2 Third - 5.4 Fourth - 7.1 Okay ke bacaan ni? Atau 7.1 tu tinggi? #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

bsp kena tgok jugak bpe jam lps mkn awk buat. kalau 2hour lps dinner kira tinggi la 7.1 tu. kalau 1hour kira ok je. remark je dkt tepi tu nnti amek bpe jam lps mkn, makan ape. esok repeat lagi. tukar menu lain pulak.

Bacaan pagi kena bawah 5. Bacaan 2 jam lepas mkn kena bawah 6.8. Jadi 7.1 tu kira dah tinggi, tpi biasa la tu, kdg2 ada hari tetiba tinggi. Sis note down je ape makanan yg awk mkn time tu dan kurangkan

tinggi tu sis bsp xnk lbih 5.3