Beg hospital

Saya 30 week 1 day,ibu2 dah paking beg hospital ke belum?.apa yg perlu dibawa dlam keadaan sop nie ke hospital.?#firstbaby

2 Balas

Saya 33w, packing dr 30w dah, tp still blur2 sbb rasa mcm cukup dgn perlu ke barang2 yg saya packing tu. Sbb banyak membaca dgn ikut senarai2 mereka yg pernah bersalin. Baby first juga. Saja packing awal sbb bila dah lambat2 ni jd rasa malas nak mengemas packing semua tu 😂

Belum packing apa2 lagi... Baby no. 3... In Shaa Allah tggu 35 weeks baru packing... Skrg 33 weeks 😁