Breast keluar cecair

Saya 28w3d. Pregnant anak pertama. Harini buat pertama kali saya perasan baju saya basah (bahagian dada). Saya try cek, rupanya memang breast saya ade kuar cecair jernih. 5hb ni appointment kk. Nnt saya tny. Tapi boleh kongsi pengalaman dgn saya tak?

1 Balas

Hi mommy. Breast tgh hasilkan susu. Sy ada ms 7bulan. Ms pregnant 2nd time pula keluar ms 20weeks. Jgn picit, cuma cuci je so nnt bersalin susu keluar dgn lancar.

5y ago

👍👍