1st preggy mommy

Saya 1st preggy tpi xdk morning sickness makan pun kuat , cuma alah dgn bau²an yg kuat je .. Lepas tuh sejam skali sy mesti kena cari mkanan sbb sntiasa lapar .. Usia kndungan bru 10mggu lbih ... Alhamdulillah Allah permudahkan untk sy ... Ibu² yg lain mcm mna pulak yerr ?

2 Balas

Kalau saya, alahan tak boleh bau masakan, bau busuk, bau wangi sangat sampai la 15 week macam tu. Tapi tak ada muntah. Selera makan ada balik masa kandungan dah 5 bulan. Masa tu selera makan bertambah 😂

5y ago

Oowh,mcm sy semua boleh mkan ...

sama.. tapi bila mau dekat2 due selera makan ke laut.. sebab bdebar2

5y ago

yaa.. 😂