19 week n Booster

Saya 19 week , tiba2 tadi ada dapat appoinment mysejahtera untuk booster next week? 16hb . Rasa2 okay ke saya ambil? Ada apa2 effect tak ke baby? Saya risaukan baby saya🥺

1 Balas

InsyaAllah ok. Asalkan awak sihat sblm dan semasa vaksin. Tanya juga klinik yg awak buat Check up dan vaccinator samada awak sesuai ke ambil booster. Makan dulu sblm pergi vaksin. Dlm tempoh seminggu selepas vaksin, jangan buat aktiviti berat, banyakkan rehat. Minum air secukupnya setiap hari

3y ago

🌻