Normal ke sakit perut sampai cirit birit?

Saya 16weeks first baby.. Semlam saya minum susu HL low fat takde perisa.. susu putih je.. Subuh pagi tadi saya sakit perut sampai la cirit birit.. Malam ni saya minum susu lagi then sakit perut tapi tak buang besar lagi.. normal ke minum susu sampai sakit perut cirit birit? Saya minum susu sebab nak naikkan hb sebelum esok pergi klinik.. #firstbaby #pleasehelp #firsttimemom #firstmom #ingintahu

12 Balas

kalau cirit Tu tak pelu minum susu.. nk naikkan hb makan byk buah..

maybe ada lactose intolerant