Panadol

Saya 16 week. Boleh ke makan panadol??

50 Balas

mkn paracetamol boleh sis,law panadol xblh nurse tmpt sy ckp...sy dmn hri tu sy mkn paracetamol

boleh sis … saye g klinik hari tuh dr bg panadol dgn ubat selsema je .. ubat batuk x boleh

bole. .cm x bole lebih dri 1000mg.. cma 500mg shja. .ape2 pon mtl nasihat doctr jgk ye mommy

aritu rujuk doc kk pasal sakit kepala boleh ambil panadol ke x..doc kata ok je..xde masalah

Saya makan paracetamol yang doc bagi tuu..Itupun sebab doc bagi masatuu admit wad.

sy boleh makan doc bagi je ubt tahan sakit aritu paracil biase je.. so xkuat sgt

better makan panadol khas utk hamil saja..beli di klinik, bagitau yg awak hamil

saya pon rasa mcm nak makan panadol, sejak masuk 16w sy jadi sakit kepala

boleh je makan pcm . 2biji . pakar pn dh gtau sy mse sy pening + demam