Colon cancer sewaktu pregnant

Saya 13 minggu 2 hari. Baru tahu saya ada cancer 💔 doakan saya dengan baby ok ye🌸

7 Balas

Allahuakbar.. Mcm mana dpt tau sis dr ujian darah masa buka buku ke? Sepupu saya pun mcm sis cuma dia dpt detect waktu dah nk bersalin. Lps bersalin terus kimo. Anak mmg dia x dpt nk jaga sgt. Sbb dia kene warded dan start kimo. Anak dia terpaksa minum susu FM.. Dia punya colon cancer thp1 masa detect tu. Lps kimo smpai habis cycle, cancer dia hilang.. Now anak dia pun dah 8 thn..

boleh tahu tak , macam mana boleh detect cancer ? dan cancer apa yee .. sebab breast saya ada ketulan tapi tak tahu ketulan apa ? dah pergi hospital tapi kena tunggu bulan 6 untuk CT SCAN , tapi saya tak tahu ketulan apa

Allahu. Semoga sis kuat🥺. InsyaAllah Semoga dipermudahkan urusan Dan diberikan kesembuhan utk sis. *hugs🫶

semoga diberikan kekuatan dan kesihatan yang baik. semoga dipermudahkan urusan awak 🤍

cancer apa sis.?. semoga Allah permudahkan segala urusan sis dan baby

semoga Allah permudahkan urusan sis dan baby 🥰🫶🏻🤲🏻

Semoga dipermudahkan urusan sis ya. Tetap kuat ntk baby 💪