Spotting atau bukan?

Hai mommies and preggers. sorry gambar kotor sikit. siapa pernah alami macam ni? xtau nak describe ni keputihan ke apa. dia mcm coklat mcm kuning juga. kalau nak ckp spotting mcm x jelas. pegi kat kk nurse ckp mungkin keputihan yg dah bertukar warna means bukan spotting. Nampak mcm bergesel je garisan tu. pegi kat klinik swasta doktor ckp spotting. dah telan antibiotik still mcm tu. sekarang tengah pregnant 10w. #jangankecam #sekadarnakmintapendapatyangpernahmengalami

Spotting atau bukan?
3 Balas

Saya pun tgah alami mcm tu sis. Risau juga tgok. Tp dh chck pegi hos takut spotting. Dah scan semua syukur baby dalam okay saja. Cuma doktor cakap servik ada luka.

5y ago

tu laa. sy nak scan tp doc ckp tunggu lg beberapa minggu sebb baru je lepas scan. huhu. serviks luka tu bahaya tak kat baby?

kadang normal ..mcm sy juga ni masa preggyy

mcm mana sdh sekarang sis ?? saya tngh alami

2y ago

Alhamdulillah anak saya dah 2 tahun sis 😄. monitor ja kalau makin byk or warna jd merah terus pegi klinik ya