Bayi 7bulan

Satu badan anak sy timbul ruam ruam merah. Bila google katenye klu bayi nk tumbuh gigi pertama simptom die mmg bayi akn demam muntah² cirit birit takde selera makan dan ruam. Tp kesian bayi asyik meragam nangis je. Nak dipakaikan baju dia tak mau. Mmg mcm tu ke? Sbb 3 org ank sy yg lain xde pulak mcm ni.

3 Balas

sama mcm sy..sy ingat dia alergik ayam.sbb kebetulan baru bg bubur ayam untuk kali pertama.

Ada bagi apa2 menu makanan baru ke? Takut allergic makan. Better refer doktor.

Rsa ny baik sis refer mana² klinik ..