Timbul bekas putih macam panau pada kulit bayi

Hai mommies. bayi sebulan lebih. lepas baik ruam, dia timbul mcm bekas2 putih mcm dalam gambar. alahan lotion yg saya guna utk ubat ruam die ke? kdg2 saya guna bedak je utk krgkan ruam dia. bekas2 putih ni hanya muncul dkt tempat ada ruam tu... nak buat mcm mana ye nak hilangkan ? ke normal ? #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

Timbul bekas putih macam panau pada kulit bayi
2 Balas

sis pakai losyen apa ye ? sebb anak sye jadi mcm nie jugak sebb pakai bedak lepas pakai losyen snowhitee alhamdulillah berkesan .

10mo ago

tk lama kalau anak saya seminggu dh tk nampak mana dh

nnt tny doktor