harga

sape taw harga test gdm di klinik swasta??

7 Balas

Xsilap skali buat rm10git..sy beli kt farmasi brand freestyle rm70lebih lg bgs ada waranty wt sndri kt rmh 😊

Kalau test di farmasi rm5... Tpi sya prefer beli sndri glocos meter, sng nk cek sndri kt rumah

Beli kat shopee je alatnye sis.. Murah je.. Takyah g mane2.. Buat kat rumah je.. Hihi

sya tdk thu klu test d klnik swasta..biasa sya bli d pormsi ubt hrga ny rm 5

Farmasi rm4.. Beli mesin kat shopee lagi bagus.. Xsampai 50 rgt..

ooo.. ni kne g swasta sbb klinik suruh.. krajaan mlm tutop

kt swasta tak penah buat..sy buat kt farmasi, rm3..