scan baby

sape tau kt area klang scan bby 2d yg murah? ?

20 Balas

Kalau sanggup jauh sikit, Sonovision dekat Kelana Jaya. Tapi dia scan saja (by sono, bukan doctor). Everyday RM48 tak silap, tapi Khamis hari promo RM28 saja. Boleh buat appointment online senang.

Dekat shah alam banyak klinik yg murah..sy duduk KL pun buat dekat poliklinik kenrimba, bagus..doc die mesra..

Sy dulu buat dekat klinik kenrimba, dekat padang jawa..harga tak ingat berapa tapi affordable la

Klinik dr aisyah dan rakan- rakan seksyen 27 .. boleh tgok fb dia .. murah jugak harga dia

saya scan sono dh nampak kantung, pergi kem rimba tk nmpak kantung, doctor ckp normal..

Area shah alam ada lah satu. Poliklinik ken rimba. Doc friendly dan murah je bayaran

Klinik siti meru okay rasanya nak buat 2d scan bby. Murah pun murah harga dia

Klinik ken rimba murah .. boleh cari kat fb.. review pun banyak yg kata okay

Kat shah alam byk. Kalau tak silap saya klinik aurora pun murah jugakk.

Area klang ada satu Klinik Nik Suzet..dekat seksyen 7.. murah pun murah