barang baby

sape tahu kedai on9 dalam shopee yang jual brang baby murah2?

3 Balas

Kena rajin bukak, scroll, compare baru tahu seller mana jual yg murah. Macam sy mmg mostly beli barang baby sy beli on9 tapi memang take time la utk membelinya sbb nk compare harga punya pasal😂 Dan make sure guna shopback untungnya berbalik kt kita jugak😁

5y ago

Hehe..ye btl tu .jnji on shopback..dpt balik reward..nti leh shopping lg hasil reward..heheeehe😆😆😆😆😂😂i like it.. 😍😍😍