lupa sakit bersalin

Sape sini jarak ank jauh mcm saya..jarak ank no 1 dn no 2 ni..8 tahun..takut sebenar ye...nak bersalin sebab saya dh lupa sakit bersalin mcm mana...sape sama mcm saya

12 Balas

Anak ke ke 2 n ke 3, 5 tahun beza tp sbb czer..jd x rasa la sakit nak meneran tu..bila nak bersalin anak ke 4 jarak ngan no 3 tu 3 tahun..total jd 8 tahun masa tu..memang cam beranak sulong la balik..takut pun ada..mujur sakit nak bersalin x lama ..just sejam lebih..allah permudahkan urusan saya masa tu..now anak ke 5 ni jarak ngan anak no 4, 6 tahun..memang dah lupa jgk ni..rasa sakit nak beranak ni hu..hu..tiap2 hr baca doa nabi yunus..harap permudahkan urusan time bersalin..sbb teringat masa bersalin no 4..memang baca doa tu dr awal pregy sampai kat lb la..

Sme la.. Ank 1st n 2nd jarak 1thn jer ank 3rd 13thn jaraknya ngan kakak die.. Dh jd mcm anak 1st blik, excited mse tu, dh lupe sglanya rsa mcm mne time preggy n rsa sakit mse nk brsalin.. Alhamdulillah skang baby dh 6bln. Mmg rsa mcm anak 1st la sglanya sbb dh lme x beranak kecik kn.. Hihi

Sy nie no 1 dan2 5 tahun jarak..dan no 2 dan 3 jrak jauh 12 thun due date buln 11/2020 tpi kna fkir positif.. sy kna ingt zmn2 sy lahir kn ank2 sy dlu mcm mne☺️klau fkir bukn2 nti sush jgk.. better sis fkir positif jew..moga di permudah kn yew nti☺️

Saya sis.. Skrg preggy anak ke 3.. Jarak dengan anak ke2 tu 14thn.. Mmg rasa nerves mcm nk bersalin anak pertama dulu.. Seram semua ada nie.. Tpi dlm masa yg sama x sabar nk jumpa baby 🤗

4y ago

Sy 13thn jrk ank 2nd n 3rd.. Mmg rse mcm brsalin ank 1st kn 😅

Jarak dgn yg sulung 5tahun lebih. Tapi masih ingad lagi laa sakit nak bersalin tu macammana. Tapi ada org kata lain anak, lain cara sakitnya lain tanda tandanyaa😅 nervous.

Sy beza dgn ank first 5 thun...ni ank kedua dh 29 mnggu..harap² semua dipermudahkn mcm ank first dlu...takut pn ada...dah lpe nk mcm sakit nk bersalin...🤭🤭

Saya jarak 7tahun..berdebar2 juga. Tapi yg last hari tu elektif czer, x sempat rasa sakit contraction. Hopefully bersalin kali ni dipermudahkan..

Mak sya berslin jrak 18thun .. Antara sy dgn adik sy .. In shaa Allah xde apa2 .. Smoga diprmudhkn sgla urusan sis ..

Sy jarak dgn anak sulung 12 tahun..huhu,jauh sgt,debar dia mcm nk bersalin kali pertama..

sya ngandung skrg 28weeks, jarak ngan ank no3 tu 9thun. huhuu rasa nebes juga,tkut lupa2 ingat 😅

3y ago

bersalin normal ke czer?