Sedih bila kandungan 12w kantung masih kosong. Xde janin. Sedih hanya Allah je yg tahu.

Sape senasib dengan saya? Saya tak nak gugurkan biarlah dia jatuh sdri dgn saya. Tapi saya masih berharap dia masih ada dengan saya sampai lahir. #ingintahu #firstbaby #bantusharing #1stimemom

2 Balas

12w patut dh ada orgnya dlm kantung sis. Jgn berharap nanti kecewa. Tapi redho lah dgn ketentuannya. Jiwa pasti tenteram. Semoga dpt pengganti yg baru.

Sama

3y ago

Itulah, saya pun tunggu jatuh sendiri. Masa menunggu tu penuh harapan agar baby dpt terus develop. InshaAllah, Allah bagi anak syurga. Saya doakan urusan awak mudah. Semoga next pregnancy menjadi lebih mudah dan lancar..Semoga ada rezeki kita timang cahayamata tahun depan..