Due Date 13sept 2019

Sape sama dgn i due date 13sept2019.. Now i dah 34wks.. Tp doc ckp kemungkinan besar baby akan kluar 38wks which is hujung bulan 8.. Ada tak yg senasib dgn i hehehe.. Share dulu feeling ibu2 skrg neves ke tak. I 1st pregnancy, feeling bercampur baur nie antara excited, neves dan kelam kabut hahaa.. Bagi la tips2 yg ptt i ikut. Tq2

1 Balas

Sy 22/9/2019..tp hope jga bby kuar 12/9 sma bday sy or 14/9 sma tarikh msa tunang dulu..🤗🤗

5y ago

😘😘🙏🙏