Nak minta pendapat semua ..

Sape mcm sy ? Kandungan 35w+ .. Lepas kencing .. Xsmpai 5minit msti akn rasa nk trkncing lg + ngilu di pundi kencing .. Normal ke tu mama2 semua .. Baby plk xyh ckp aktif teramat .. Kdg kalau sy lmbt g kencing ..msti dia akn mngeras ke kiri .. Mngeras ke kanan .. Normal ke kalau mcm tu ? #ingintahu

2 Balas

normal sis...sye 34 weeks pun cmtue jugk...setiap minum air mesti nk terkencing...lpastue ngilu2 cmtue...😅

3y ago

Ada...hehehe...smpai nk terkucil baby buat...xleyh tahan lama2😅😅

nrmal sis

3y ago

ade sis..sbb bby dh msuk lluan