36w 5d hari ni 🫠 semoga baby keluar la 37w (due 13/6/2024) 😅

Sape macam saya x sabar nk beranak sebab dah x larat nak bawa badan? Sy wife n ibu yg bekerja n ada anak sorang umur 3 tahun sedang aktif membesar 😌 letih sgt2, x sabar nak adik baby kua boleh dah cuti pantang terus..

36 Balas

same tarikh due kite..Tula ,xlarat sgt dh

4mo ago

Sep skit .. hahaha smga slmt smuanya ye.. sy 2nd bby umur dh 36 len mcm btul ase badan.. ku x berdaya... kua cpt la bby oi😂😂

Due kita sama, tak larat dah rasa. Baby pn berat 3.1kg,

4mo ago

Wah beso bby dia, sy scan last lasweek 2.60 sume ikut size papa.. anak sulung 2.68 jgk scan 3.10 hahaha kene prank sesaje

Due kita beza sehari je saya 12/6/2024.

4mo ago

Haha kan tp bia la kua awai sketul ni

saya xsabar jgk nk beranak🤭🤭🤭

4mo ago

Hehee brape weeks dah tu sis

Aaaminnnn 🤲🏻

due saya 12hb 6 sis

4mo ago

ya .sama..🤣