Due 13/7 kita geng

Sape sini due nk dekat tapi xde tanda. Sye xde 37Week5day xde tanda apa2 cuma sakit bahagian ari2 je mybe bnyak berjln sbb sy bkrja kdai mkn kutip pinggan ambik oder.Ikutkn dh x larat tapi dokTer kata lagi nk dekat2 kne kerap berjalan supaya mudah bersalin n bukaan cepat terbuka. Hehe hopefully cepat2 la beranak x sabar nk tgok babY,bau baby.. Walaupun perasaan takut gementar,smua ada..

10 Balas

sama lah kita sis.. macam2 dah buat ni. makan pedas dah, jalan2 dah, senaman dah, makan nanas dah, minum red raspberry tea dah. apooo lagi nak buat pun taktau. penat dah ni nervous walaupun anak kedua 🤣 satu tanda pun takde lagi. dia bagi cramp manja2 sekejap lepastu hilang dibawa angin

10mo ago

sya bkn Tu je sis angkat air DLM baldi masa rah xde air Tu hr2 X jgk dia NK beranak

kita geng 13/7. tadi pagi 1/7 scan kpla baby dah kat bwah tp Blum msuk btul kat laluan... patutlah xda rasa contraction langsung.

sya pn 37weeks jga pun blum ada tanda cuma sakit d bhagian ari2 n bby slalu mngeras , kerja kta sma sis krja kdai makan..😁

due date kita sama, tapi esok pagi serah diri gdm on ubat kena bersalin awal

Sama kita sis. baby now response to panggilan, music, dan tangan bapaknya.

sy due 13/7 ... tp dah beranak 26/6 haritu hahaha anak first 😂

10mo ago

apa tipss baby keluar awal sis😂

sama sis 37 week xda tanda lagi cuma sakit ari2 time malam

10mo ago

same sis belum ade tanda lgi....dah 37 minggu...sakit bhgian ari2...bby bnyk mngeras...kdng2 ade braxton hicks...huhuhu

saya dah 38week3 HR sakit keras2 Tu Ada tanda blm LG

doakan sy cepat bersalin sebelum due 7.7 ermm😞

saya due 15/7 tapi bby 23/6 dah keluar 😂

10mo ago

Rajin bersama suami. banyak kan jalan kaki. turun naik tangga. tp jgn rushing just slow2 je kalau penat, rehat jgn paksa diri