Keputihan trimester kedua

Sape kat sini masuk trimester kedua keputihan asyik keluar je ?? Tapi x bau busuk n x gatal... Harap sye x keseorangan 😅

21 Balas

Sye terimester kedua ni banyak pulak tapi tak bau dan gatal .. masa trimester pertama tak ada kemudian ada lepas tu tak ada Smpai masuk trimester kedua ni , kadang banyak kadang sikit kadang tu takde langsung.. tapi time jalan banyak dia keluar banyak Klau tak jalan tak ada la sgt keluar