Salam , Doc kata pagi ni kena induce

Sape ada pengalaman kena induce sebab ketuban kurang ? Doc induce guna apa dan mcm mana sakit dia ? Macam mana korang kawal sakit tu ? doakan sy semua ? #firstbaby #37week2day

3 Balas

Tk boleh nk kawal sis... Sakit dia Allah jelah yg tau... Saya ank no 1 dan 2 induce sbb over due... No 2 15 jam saya thn sakit bru baby leh keluar.. 😥😥 yg no 3 ni dh 37 week... Doc suruh tggu 40 week serah diri utk di induce sbb ada gdm.... Bertabah jelh.... Semoga urusan sis di permudahkn...