Menyusu dan hamil

Sape ada pengalaman hamil dan menyusu anak ?? Menyusu hingga bersalin ke? Perkembangan baby dlam perut ok tak? Boleh kongsi tips yg diamalkan ? Tq #bantusharing

1 Balas

hurm..maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini..apa yg sy blh nasihatkan puan... mcm tuk menyusu kan ank ms hamil ni..better puan rujuk pd doc yg merawat puan sbb doc lebih tahu kondisi puan bagaimana..mcm adikipa sy ms dia preggy dlu doc nasihtkn try stopkn anak mnyusu bdn..supaya tidak berlaku bersalin awal sblm ckup waktunya... mg dpmudahkan segalanya..aamiin..