Bulu halus di perut

Sape ada naik bulu2 halus dekat perut semasa pregnant ni? Normal ke ? Kalau cukur takot die naik lagi lebat pulak kan … #firstbaby #bantusharing

14 Balas

sy pon ada juga sis. tiba panjang pulak. selama ni xd 😆 takpe sis. x cukur pon xpe.. kita org melayu. bukan omputeh. sy penah tengok kalau sesetengh omputeh mesti kne kecam sesama pompuan sbb bg dorg tak jaga penampilan ..mcm bulu kaki,bulu tangan.. selagi bulu yg tiba2 tumbuh kt kawasan yg xkacau hygiene ni xpe..

samaaa… saya lagi lah jenis tak berbulu sangat. sekali time pregnant perut berbulu kalah suami saya🤣 nanti okay je tu takyah cukur nanti lagi tebal pulak

ada juga bulu halus tu kat perut. kadang rasa macam perut berbulu ja sekarang tapi normal ja time pregnant ni so biar jela 😁.

sama macam saya la masa pregnant haritu naik bulu halus banyak dekat perut tp lepas bersalin terus dah takda bulu bulu tu

sama la sy.. doctor kata normal sis, lpas brsalin InshaAllah hilang.. jgn dicukur nnt makin lebat 😅

hi mommy sya pun Sama saya baru saja cukur harap tak tumbuh lebat dah terlanjur cukur pula 😂

Saya tumbuh lebat mcm perut lelaki dah 😹 tapi redho je janji pregnancy healthy 🥰🫶🏻

sama sis . perut saya pon banyak tumbuh bulu bulu halus tu jugak

Sama la sis Saya pun bnyak sangat 😬 sampai terkejut sendiri

sama saya. husb saya buat main je kita pulak malu 😂