Tambahkn susu badan

Sapa2 boleh kongsikan cara2 nak meriahkan susu badan?? #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp #firstmom #bantusharing

22 Balas

Awak kena bnyak minum air air susu badan pun perlukan air so awak minum bnyak air. jngan stress itu pun punca boleh drop susu badan. Kalau boleh happy2 je bnyakkan makan sayur sayuran makan berkhasiat juga. Try makan makanan berkhasiat, minum susu badam atau susu pape pun jnji minum bnyak air. Insyallah meriah susu nnti

sy mula2 bersalin pun xder susu.. xpi still bagi anak Bf lama2 jadi susu byk sangat.. kadang2 duduk diam susu terkeluar keluar je.. tapi sebelum tu ada beli pil kemam2 meriah kan susu tu.. ade 2kotak lagi.. kalu nak boleh la whatsapp.. 01161679098.. nak sedekah je pada mummy2 yg memerlukan

2y ago

boleh tahu pil mcmna ya,beli dekat mna

Selain horlicks, i banyak makan daging juga dulu. And air kosong tu memang kena minum lebih dari 2 litre la sis. Kalau tak, setiap kali bangun pagi tu memang rasa macam kering sangat tekak tu. I yang minum lebih dari 2 litre pun rasa kering tekak hari hari.

Saya siang hari - makan nasi dgn sup lobak putih + minum air kurma merah dgn longan tu (rebus sendiri) ikut suka lah nk minum panas ke sejuk ke... Tapi malam sy minum horlick panas.. Susu tu keluar mcm air pili bomba 😂😂

2y ago

pekat tak? sy tgh try nak pekatkan susu. kalau banyak susu memg banyak

1) usia baby? baby directfeed atau awak epmom? 2) if baby directfeed, berapa kerap baby menyusu badan? 3) if awak epmom, boleh share jadual pam awak tak? awak kena share dulu detail baru boleh bantu.

saya cume makan kurma dan banyakkan minum air masak saja. kdng2 ada jgk minum susu anmum untk breasfeeding pnye. InshaAllah. dan paling pnting jgn stress dan bnyk fkir. happy2 saja

nk meriah susu kne jaga waktu pump jgk yunk, fira skrg msih nyusu ank dh setahun susu msih meriah alhamdulillah tp fira mkn shaklee jgk, nk fira tnjuk gmba bole ws 01159659861

Hiii. Ini apa yang saya baca dan alami sendiri. Nak banyakkan susu kene makan protein. So banyakkan makan ayam atau daging. Protein shake pun membantu juga.

awk google je mknn yg meriahkan susu.. bykkn minum air selalu.. mkn jgn skip makan nti susu mmg jdi kurang.. mkn kena on time..

sy makan jagung bakar, makan urap pucuk betik, selalu rasa happy & excited nak susukan ank... 🥰🌸

1y ago

sedapnya pucuk betik kan.. buat urap tu.. sedapnya yakmat...😋