Tambahkn susu badan

Sapa2 boleh kongsikan cara2 nak meriahkan susu badan?? #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp #firstmom #bantusharing

22 Balas

kena selalu keluarkan susu. breast tak leh dibiar penuh dlm jangka masa yg lama

Mkn mknan berkhasiat dn bnyk minum air kosong, happy slalu utk susukn bby...

Lobak putih buat sup,srs meriah,mula tk prcya tpi bila try mkn bengkak hbis

Ramai juga yg share consume Nufiya as a milk booster.

ibu jgn stress, makan je apa yg nak. kerapkan df

makan kurma sis. insyallah banyak susu

minum Susu, makan moringa

2y ago

kalau x silap orang panggil daun kelor. boleh letak Dalam sup2

minum horlicks je sis

minum Horlicks 😊

minum anmum lacta