Trial Manja co

Sapa2 ada tebus manja co trial pack?, Brp lama baru dapat.rasanya ada dkt 2minggu kot tebus, kena suru tunggu notification kat email, xda pon.

4 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Saya dapat email! Kena reply bagi size and confirm alamat. Awak dah check email?

3y ago

Dah cek email, xdpt lagi

VIP Member

Sy x smpai 2 minggu dh dpt.. Akn smpai email sruh atr maklumat kita n saiz pampers.. Nnti ia hntr no tracking..

3y ago

Mungkin la..

Maybe sis kena check email. Email yg sis guna utk app ni. Refresh inbox ke. Sbb saya dapat je email

3y ago

Tak la, sy guna email sama je, sbb email asianparent lain ada je yg pasal trial pack ni blum ada.

Xsilap sebulan kan bru dapat. Mcm ada baca kt syarat dia tu. Cuba tgk balik

3y ago

Tak perasan pula, xjumpa dah page tu ingat nak baca balik.