Hari ini masuk 38w sudah

Sapa yg kat sini hari ni dah 38w++ tp masih belum ada tanda-tanda cuba say hye Saya due 15.2.24..jom share

23 Balas

Hye moms..Sy nk msk 39w..due 10/2 or 13/2.. tanye berapa lama ye biasanya proses nk bersalin klu bukaan dah 1cm TP x bergerak dr 1cm dr 1 Feb..bahaya x..lendir darah ada kluar juga..baru lepas discharge..n PLUS kena covid pulak TP x serius 😅doc bg blk rehat rumah dlu..terima kasih

Saya due 14/2. Harini 3/2 sakit senggugut dan baby kerap mengeras. Xde turun tanda. Pergi PAC sbb risau. Seluk 2x cek jalan belum buka 🥺 nurse nasihat saya kalau xde turun tanda kena tahan dulu.. nasib baik boleh balik 😅

Sama sis due saya 15/2 jugak. Ni masih takde rasa apa apa. Risau jugak ni. Tapi lately ni kerap berpeluh, malam lepas mandi nak tidur pon still peluh and tak selesa. Normal ke ek?

4mo ago

normal sis.. sy pasang kipas kuat n xpakai selimut tapi pakai stokin je la..

Sy same due dgn awak tpi dh dalam labor room skg 🤣 air ketumban pecah pkl 2 pagi tdi, doakan sy dan baby selamat ya lahir dalam beberapa jam 🤲🏻

4mo ago

wahh bestnya sis..dah bersalin

saya due 6/2 ni..still takde tanda tapi perut mengeras jer..klu mengeras jer, tak perlu ke hospital lagi kan? sebab baby gerak masih cukup 10 so far..

5mo ago

dua2 ceaser ye..semoga dipermudahkan urusan bersalin sis nnt..

Sy 13.2 due .. skang tanda takde lagi . sakit celah kangkang kerap tapi still boleh tahan lagi .. mengeras pon kejap kejap

sama sis duk berdebar2 tungu baby bila nak keluar, pinggang da sakit sangat ni tapi xde tanda nk bersalin lagi

Saya due 18/2 . Tapi ada rasa senggugut sikit celah kangkang kadang rasa sakit , contactions palsu ke ?

4mo ago

Saya pon due 18/2 tapi x ada apa2 lagi,risau sgh.tapi rasa x larat penat semacam.Baby dlm perut duk gerak lagi.Tidur x lena sekarang😩

due date 12/2,skrg perut kerap mengeras dan sakit kat bwh dah tapi tanda² tu belum ada lgi..

Sy pun due 15/2 belum ada tanda apa2 lagi..cuma kerap mengeras dan sakitt sgt pinggang