Cucuk Kancing Gg

Sapa tau boleh x sapu ubat tempat ccuk? .. Lenguh sngt ni? pdhal rilex2 je ccuk td.. X keras kn bdan pon.. Hmm.. Brpe lme ye bleh hilang?

45 Balas

1st cucuk dlm 5 hari juga lah lenguh lengan ni smpai bengkak,2nd cucuk 2 hari ja sakit then dah xsakit dah hihihi

5y ago

Btul la sis.. Lenguh bengkak.. 🤦‍♀️

Dos pertama sy mcm nak pitam dan lenguh. Dos ke 2 bulan seterusnya ok, xsakit sgt. Kena rehat je, baring2

5y ago

Sy lenguh je.. Rse kebas mcm tu.. Dos kedua lpas sebulan ccuk dos prtma kn.. Rsa berat je tngn.. Nk dmam pon ada😔

Cucuk kancing gigi memang lenguh sis 😁 memang kena tahan, saya 2 minggu lenguh sebab selalu buat kerja

5y ago

Tula nk kne guna 2 2 tngn ni.. Bleh than jgk lenguh ya.. Tq sis

Sy dh lepas dh..hjung bln lps.. Nk nangis rse,sbb dye lenguh lain mcm.. Sy dlm 2 ary jgk br hilang..😅

5y ago

Kan.. Haha pngalaman sngguh😅

Jgn sapu ubat tkut terkena jangkitan tmpt cucuk tu. tuam dgn telur atau kain suam/panas kat tempat tu..

5y ago

Mujur la sy x sapu ubt lg.. Sy lupa nk tnye nurse td.. Tu tnya sini.. Tq sis

Sy baru kena cucuk mlm tadi.. Nak tdo lenguh gak la..tp biar je.. Pagi ni dah xrse pape dah..

Sy ok je xda lenguh2...cuma gatal tempat cucuk tu... Kekadang terlupa tergaru sedap ooo bila garu...

5y ago

Hmm sy pon trgaru dh td tngh tdo🤣 rsa skit tuh trjga.. Rse nk hempuk je bahu ni 😅

2-3 hari kalau saya lah...lenguh memang lenguh, sampai nak pakai baju pun tak larat angkat sudah

5y ago

haha...larat lagi sis bawa barang, saya nak angkat handbag pun dah sakit sangat

Sy 2 3 hari hilang dh lenguh.. Tp lepas cucuk tu ada ja sapu minyak... Bg kurang skit lenguh...

5y ago

Ok tq sis..

Sy lepas cucuk malam sebelum tido sapu minyak panas. oke terus.Nurse cuma pesan jgn tuam saja.

5y ago

Ooo sy x buat ape2 lg.. Tp mkin rsa sakitnye tu