Susah Nak Tidur

Sapa Sini Mlm Ssh Sngat Nak Lelapkn Mata. Wlaupun tak tgk hp. Mmg ssh sangat2 nak tdur. Tiap Mlm Lewat Ja Tidur. Pkl 2,3, Even Ptg Langsung Tak Tdur? Risau pulak kalau effect ke baby. #32w

2 Balas

Sya pun 32w.. Sama laa, sya pun mcm tu.. Bila rasa dah lelap tiba2 tak smpai seminit terjaga balik.. Kadang 1 mlm smpai 10 kali mcm tu.. Smpai 1 tahap sya sakit hati sgt, sya menangis jer.. Haha sakit hati pnya pasal..

4y ago

Kan. Bila dh tido, terbangun pulak. Tido pun tido2 ayam je.

sama sis mcm sye , nanti dah azan subuh bru tdo , tu pon tdo ayam² , tak thu lah mcm mne lg nk buat ,